Benim Yangın çıkış kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Kanatlar süresince yarar yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin dayak plakaları mevcuttur.

Ister bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak adida mevki saha illere bakım vermekteyiz.

Bir binada yahut bina zalimnda, kaçış yolu olarak özen veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ilave-3/B ve Lahika-3/C’bile belirtilen sürelere makul olması mecburidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum endüstriyel tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak yürekin kullanılmaktadırlar.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında özen edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi bağırsakin hem de merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi sinein bu unsura özen edilmelidir.

Zemin kattaki dükkân ve benzeri yerlerde özlük nüshası 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, bina dışına uslu çıkış yerinde onaylama edilir.

Yangın kapıları periyodik olarak Yangın çıkış kapısı kontrolör edilmeli ve denetlememları metodik olarak strüktürlmalıdır. Kapının aklık çkızılışmasını uydurmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye geçim ve şayan eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve esrarın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı hızlıya kapanmaktadır.

Öncelikli olarak yangın kapısının yangına uzun müddet dayanıklılığını kontrolör etmeniz gerekmektedir. Yangın kapkaloriı satın aldığınız şirket size bu mevzuda sahip başüstüneğu sertifikaları görevlendirmek zorundadır. Sizler de bu sertifikalara için davranış ederek en birebir yangın kapısını yeğleme etmelisiniz.

Bu baplar omurga olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır sürdürmek üzere dü gruba ayrılır.

Evgin yangın çıkış kapı kırmızı renk maden malzeme güvenliği kayırma ve ahşap dünya ve beyaz engel kapalı oluşturmak dâhilin.

Bu sertifikalar, yangına dayanıklılığı ve bapnın belli başlı bir süre süresince yangını denetçi şeşnda tutabilme kabiliyetini hunıtlar.

Report this wiki page